Σχετικά με εμάς

Το FlorinaCity.gr είναι μια νέα πλατφόρμα και δημιουργήθηκε για να προσφέρει ένα ευρύ φάσμα πληροφοριών και υπηρεσιών με θέματα τον τουρισμό, την ψυχαγωγία, την διασκέδαση, την ενημέρωση και οτιδήποτε άλλο μπορεί να ζητηθεί από τον επισκέπτη/χρήστη για τον Νομό Φλώρινας.

Με στόχο την προβολή του Νομού μας, το FlorinaCity.gr σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε και να βρείτε τα πάντα για την περιοχή μας και να αποκτήσετε τις πρώτες εικόνες του.

Πως λειτουργεί;

Εκτός από την παροχή στους επισκέπτες με ψυχαγωγικό και ενημερωτικό περιεχόμενο, το FlorinaCity.gr δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να προσθέτουν επιχειρήσεις, εκδηλώσεις, αξιοθέατα, αγγελίες και όλες τις υπηρεσίες καταχώρισης που θα προσθέτουμε στο μέλλον εντελώς δωρεάν.

Εύκολη Εγγραφή

Κάνε την εγγραφή σου εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια και γίνε μέλος μας. Με την εγγραφή σου έχεις την δυνατότητα να πραγματοποιείς αγορές από τα τοπικά μας προϊόντα σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας βρίσκεστε, να λαμβάνεις εκπτώσεις και προσφορές από τα τοπικά μας καταστήματα, να αποθηκεύεις στα αγαπημένα σου: προϊόντα, επιχειρήσεις, εκδηλώσεις και πολλά άλλα. Να σχολιάζεις και να αφήνεις την κριτική σου που είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Αναβάθμιση Λογαριασμού

Η αναβάθμιση λογαριασμού είναι για όλους και δωρεάν. Απευθύνεται σε όλα τα εγγεγραμμένα μέλη, ιδιώτες ή επιχειρήσεις και δίνει τη δυνατότητα σε όλα τα μέλη του να προσθέτουν επιχειρήσεις, εκδηλώσεις, αξιοθέατα, αγγελίες και όλες τις υπηρεσίες καταχώρισης που θα προσθέτουμε στο μέλλον εντελώς δωρεάν.

Επαλήθευση Επιχείρησης

Όλοι οι εγγεγραμμένοι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο FlorinaCity.gr πρέπει να ολοκληρώσουν μια διαδικασία επαλήθευσης της ταυτότητάς τους και της σχέσης τους με την κάθε μία από τις επιχειρήσεις τους. Η επαλήθευση μάς βοηθάει να παρέχουμε ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας στην κοινότητά μας, ελέγχοντας ποιος έχει πρόσβαση σε ένα λογαριασμό. Όταν επαληθεύετε την ταυτότητά σας, μπορούμε να συνεργαστούμε μαζί σας για να επιλύσουμε τυχόν προβλήματα με την καταχώρισή σας στο FlorinaCity.gr

Αγαπάμε τον Τόπο μας

Κατεβάστε την Εφαρμογή

google_play_store.jpg

Κλείνουμε λοιπόν λέγοντας σας πως το FlorinaCity είναι μια πλατφόρμα που με την βοήθεια των μελών της μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σαν κέντρο πληροφοριών για το Που, Ποιος και Πώς θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε στον πανέμορφο Νομό μας.

Αρχική
Ανακαλύψτε
Κοντά
Delivery
Λογαριασμός