Διαχείριση & Συντήρηση Ιστοσελίδας

Η διαχείριση ιστοσελίδων (content management system), είναι μία από τις σημαντικότερες υπηρεσίες για την σωστή προβολή σας στο internet.

Μια δυναμική κατασκευή ιστοσελίδας έχει την ανάγκη από μια τακτική διαχείριση. Η αναβάθμιση και η συντήρηση είναι μερικές από τις απαιτήσεις μιας υγιούς και σύγχρονης πάντα ιστοσελίδας, αποτελεί ένα βασικό παράγοντα κάθε επιτυχημένης επιχείρησης.

Αναλαμβάνουμε αποκλειστικά την συντήρηση και διαχείριση ιστοσελίδας, με σκοπό να παραμείνει όπως την πρώτη μέρα κατασκευής της, αυξάνοντας συνεχώς την αποδοτικότητά της.

hosting florinacity

Διαχείριση eshop

Η ανάγκες που έχει ένα eshop είναι πάρα πολλές γιαυτό αναλαμβάνουμε τη διαχείριση και την προσθήκη κειμένων, προϊόντων και κατηγοριών για σας. Παράλληλα σας κρατάμε ενήμερους για όλες τις νέες τεχνολογίες και σας προτείνουμε ιδέες με σκοπό την καλύτερη εμπειρία για τους πελάτες σας.

Backup

Σας παρέχουμε καθημερινό backup της ιστοσελίδας, των αρχείων και των email σας ώστε ανά πάσα στιγμή να είναι διαθέσιμο για εσάς.

Συντήρηση

Συντήρηση ιστοσελίδων με συνεχείς ελέγχους, για λάθη και σφάλματα που τυχόν δημιουργούνται. Αναλαμβάνουμε την άμεση επίλυση, στοχεύοντας στην καλή, απροβλημάτιστη και χωρίς απρόοπτα λειτουργία της ιστοσελίδας σας.

Ασφάλεια

Δεν αντιμετωπίζουμε την ασφάλεια ως κάποιο προαιρετικό add-on, αντιθέτως, με κάθε υπηρεσία μας παρέχουμε εντελώς δωρεάν ολοκληρωμένη κάλυψη από hacks, spam και άλλες κακόβουλες ενέργειες με μια σειρά από προηγμένα συστήματα ανίχνευσης και αποτροπής επιθέσεων.

Αναβάθμιση

Η αναβάθμιση της πλατφόρμας και των πρόσθετων σε μια ιστοσελίδα είναι πολύ σημαντική για την σωστή λειτουργία και την ασφάλεια της. Αναλαμβάνουμε την αναβάθμιση της πλατφόρμας σας προσφέροντας την ασφάλεια που χρειάζεται ο ιστότοπος σας.

Δωρεάν Φιλοξενία

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και φιλοξενία της ιστοσελίδας σας ή του eshop σας σε δικό μας server. Οι servers μας χρησιμοποιούν όλες τις νέες τεχνολογίες για ταχύτατο hosting προσφέροντας πολύ γρήγορη φόρτωση της ιστοσελίδας ή του eshop σας.

Οφέλη της συντήρησης ιστοσελίδων

Ταχύτητα φόρτωσης: Διόρθωση και επίλυση προβλημάτων που επιβραδύνουν και βαραίνουν την ιστοσελίδας σας από το να φορτώνει γρήγορα. Οι χαμηλοί χρόνοι φόρτωσης μιας ιστοσελίδας, είναι από τα σημαντικότερα κριτήρια μιας επιτυχημένης ιστοσελίδας.

Ασφάλεια, θωράκιση και προστασία: Η ασφάλεια μιας ιστοσελίδας είναι το παν. Κανείς ιδιοκτήτης δεν θέλει να πέσει θύμα ενός χάκερ ή θύμα υποκλοπής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων. Γιαυτό και εμείς ακολουθούμε συγκεκριμένες τεχνικές ώστε να αποτρέψουμε κάτι τέτοιο, πραγματοποιώντας ανά τακτά χρονικά διαστήματα ελέγχους, σαρώνοντας τα αρχεία ώστε να διασφαλίσουμε πως η ιστοσελίδα σας είναι ασφαλής και “υγιής”.

Διαγραφή άχρηστων αρχείων, περιττού περιεχομένου & έλεγχος για κατεστραμμένους συνδέσμους. Εάν μια ιστοσελίδα δεν έχει κατασκευαστεί από την αρχή με προσοχή και με τις γνώσεις κάποιου ειδικού στο χώρο, είναι πολύ πιθανό να έχει μέσα αρχεία συνδέσμους και περιεχόμενο το οποίο επηρεάζει μόνο αρνητικά και δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία μιας ιστοσελίδας. Επίσης, παίζει και σημαντικό ρόλο στον τρόπο που “διαβάζει” την ιστοσελίδα σας η google.

hosting slider3 image
Vector Smart Object

Διαχείριση Ιστοσελίδας

Μια παρατημένη ιστοσελίδα, με σφάλματα στην λειτουργία της, όχι μόνο προκαλεί αρνητική εικόνα στους επισκέπτες της, αλλά ταυτόχρονα λειτουργεί και ως αρνητικός παράγοντας για τις μηχανές αναζήτησης.

Αυτό είναι κάτι που οδηγεί σε χαμηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματά τους. Επιπλέον μια μη ενημερωμένη ιστοσελίδα διατρέχει αρκετούς κινδύνους ασφάλειας, όπως να χαθούν αρχεία και ευαίσθητες πληροφορίες.

Κρατήστε την ιστοσελίδα σας για πάντα ενημερωμένη και προστατευμένη.

Website

10€ / Μήνα
 • Ενημέρωση – αναβάθμιση λογισμικού
 • Ενημέρωση – αναβάθμιση theme & plugins
 • Παραμετροποιήσεις για μέγιστη ασφάλεια & προστασία από επιθέσεις hacking
 • Καθημερινά πλήρη αντίγραφα ασφαλείας σε backup server
 • ΔΩΡΕΑΝ καταχώριση & ανανέωση Όνομα τομέα (Domain)
 • ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία της ιστοσελίδας σας σε δικό μας server*
 • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά της ιστοσελίδας σας σε δικό μας server
 • 100% έκπτωση σε όλες μας τις υπηρεσίες καταχώρισης
 • 15 ώρες/μήνα τροποποίηση & ανανέωση περιεχομένου ***

E-shop

15€ / Μήνα
 • Ενημέρωση – αναβάθμιση λογισμικού
 • Ενημέρωση – αναβάθμιση theme & plugins
 • Παραμετροποιήσεις για μέγιστη ασφάλεια & προστασία από επιθέσεις hacking
 • Καθημερινά πλήρη αντίγραφα ασφαλείας σε backup server
 • ΔΩΡΕΑΝ καταχώριση & ανανέωση Όνομα τομέα (Domain)
 • ΔΩΡΕΑΝ φιλοξενία του e-shop σας σε δικό μας server**
 • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά του e-shop σας σε δικό μας server
 • 100% έκπτωση σε όλες μας τις υπηρεσίες καταχώρισης
 • 25 ώρες/μήνα τροποποίηση & ανανέωση περιεχομένου & προσθήκη έως και 25 προϊόντα***

Cloud NVMe Hosting.

Περιλαμβάνει 5 GB χώρο σε ταχύτατους δίσκους NVMe, 6 CPU core, 16 GB μνήμη RAM, 150 GB traffic, 400 MB/sec I/O,  1 domain, 5 e-mails, Δωρεάν SSL πιστοποιητικά.

Cloud NVMe Hosting.

Περιλαμβάνει 25 GB χώρο σε ταχύτατους δίσκους NVMe, 6 CPU core, 16 GB μνήμη RAM, 300 GB traffic, 400 MB/sec I/O,  1 domain, 5 e-mails, Δωρεάν SSL πιστοποιητικό.

Πακέτο (Website):
Περιλαμβάνει, 15 ώρες/μήνα τροποποίηση & ανανέωση περιεχομένου, το οποίο σημαίνει πως μπορούμε να προσθέσουμε νέο περιεχόμενο (κείμενα ή και φωτογραφικό υλικό) το οποίο θα μας υποδείξετε και θα μας αποστείλετε.

Πακέτο (Eshop):
Περιλαμβάνει,  25 ώρες/μήνα τροποποίηση & ανανέωση περιεχομένου και ισχύει ότι αναφέραμε παραπάνω. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης ή ανανέωσης έως 25 προϊόντων/μήνα.

Πακέτα (Website) & (Eshop):
Οτιδήποτε επιπλέον προκύψει το οποίο απαιτήσει χρόνο πάνω από τις ώρες/μήνα και πάνω από 25 προϊόντα/μήνα, θα ενημερωθείτε από εμάς για τον εκτιμώμενο χρόνο υλοποίησης καθώς και για το κόστος (εφάπαξ).
Το κόστος για κάθε επιπλέον εργατοώρα είναι στα 10€ και η προσθήκη ή ανανέωση κάθε επιπλέον προϊόντος είναι 2€.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα της επιχείρησης σας ;

Εάν ψάχνεται κάποιον να αναλάβει τη διαχείριση ιστοσελίδας σας…

Εμπιστευτείτε το σε εμάς ξέρουμε τον τρόπο!

Αρχική
Ανακαλύψτε
Κοντά
Delivery
Λογαριασμός