Ψηφιακό μενού & παραγγελίες ανέπαφα

Το μενού σας άμεσα και εύκολα στο κινητό του πελάτη σας

Η παραγγελία γίνετε παιχνίδι!

e digital menu

Πως λειτουργεί

Με το Ψηφιακό Μενού μας οι πελάτες σας πραγματοποιούν ανέπαφα παραγγελίες.

Από το κινητό τους, χωρίς να κατεβάσουν εφαρμογή.

Ο πελάτης ακουμπάει το κινητό του στο σημείο με την σήμανση.

Επιλέγει το φαγητό και το ποτό που επιθυμεί.

Εσείς λαμβάνετε την παραγγελία σας στο κινητό σας.

Ανέπαφη παραγγελιοληψία για εστιατόρια, καφετέριες, μπάρ, ξενοδοχεία, ταβέρνες αλλά και οποιαδήποτε επιχείρηση έχει τυπωμένο κατάλογο. Δώστε στους πελάτες σας τη δυνατότητα να δουν τον κατάλογό σας ανέπαφα αλλά και να παραγγείλουν από το τραπέζι τους. Μειώστε δραστικά τον κίνδυνο μετάδοσης μικροβίων αλλά και του επίκαιρου Covid-19.

Ο πελάτης απλά σαρώνει το QrCode κωδικό που μπορείτε να έχετε τοποθετημένο στην είσοδο του μαγαζιού αλλά και σε όλα τα τραπέζια.

Το μενού σας εμφανίζεται στο κινητό ή το Tablet του. Δεν χρειάζεται καμία εμπλοκή του σερβιτόρου στην όλη διαδικασία, με αποτέλεσμα να έχει περισσότερο διαθέσιμο χρόνο για την εξυπηρέτηση των πελατών.

Εύκολη χρήση

Ο πελάτης σκανάρει το QrCode στο τραπέζι και το μενού εμφανίζεται στο κινητό του ή το Tablet.

Φωτογραφίες

Στην εποχή της εικόνας, μπορείτε να δείξετε αυτό που θα προσφέρετε. Κάθε φωτογραφία βοηθάει τον πελάτη να επιλέξει εύκολα ακριβώς αυτό που επιθυμεί.


Δωρεάν Εφαρμογή παραγγελιών

Με την δωρεάν εφαρμογή που θα λάβετε από εμάς θα λαμβάνετε όλες τις παραγγελίες σας γρήγορα, δωρεάν και χωρίς προμήθειες.

Παραγγελιοληψία

Δυνατότητα παραγγελίας από τη θέση του πελάτη (τραπέζι, δωμάτιο κ.α.), με ασφάλεια, απευθείας μέσω του ηλεκτρονικού καταλόγου σας.

Άμεσες Αλλαγές

Αλλαγή τιμών εύκολα και γρήγορα. Με το εύχρηστο διαχειριστικό περιβάλλον, μπορείτε να επεξεργαστείτε όλα τα δεδομένα που εμφανίζονται στον τελικό επισκέπτη (κατάλογος, στοιχεία καταστήματος, πληροφορίες, κ.ο.κ) εύκολα, άμεσα, όπου κι αν βρίσκεστε.

Καταχώριση


Καταχώριση της επιχείρησης σας στο FlorinaCity.gr με τα επιπλέων χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το πλάνο «Advanced».

Χωρίς πρόσθετες εφαρμογές

Απευθείας πρόσβαση στον κατάλογο του καταστήματος χωρίς ο πελάτης να χρειαστεί να κατεβάσει κάποιο app.

Οικονομία

Αναβαθμίστε το οικολογικό προφίλ της επιχείρησης σας. Κάθε πελάτης κρατά έναν κατάλογο στη συσκευή του κι εσείς εξοικονομείτε χρήματα από εκτυπώσεις.


Εργαλείο Κρατήσεων


Το εργαλείο θα προσθέσει ένα κουμπί «Κάντε Κράτηση» στην καταχώρισή σας στο FlorinaCity ώστε οι πελάτες σου να μπορούν εύκολα να προγραμματίσουν και να κλείσουν ένα τραπέζι την ημέρα που επιθυμούν.

wi fi

ΔΩΡΕΑΝ το Wi-Fi QrCode

Δώσε τέλος στις καθημερινές ερωτήσεις για τον Κωδικό του WiFi στην επιχειρήσή σου. Σου προσφέρουμε εντελώς δωρεάν τον κωδικό Qr Code για να μπορούν οι πελάτες σου να συνδεθούν αυτόματα.

Επιχειρήσεις που διαθέτουν Ψηφιακό μενού και μας εμπιστεύθηκαν.

Με την αγορά τις υπηρεσίας QR Menu & Order αυτόματα προσθέτουμε την επιχείρηση σας στον Επαγγελματικό Οδηγό του FlorinaCity.gr χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια παρουσίαση.

Αρχική
Ανακαλύψτε
Κοντά
Delivery
Λογαριασμός